Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 
Od tog trenutka rok isporuke je 7 radnih dana ukoliko nemamo na lageru naručeni proizvod. Za sve vanstandardne mere i specijalne dimenzije rok isporuke je do 15 radnih dana od dana potvrde porudžbine.

Preuzimanje pošiljke

Odabrana kurirska služba sa kojom sarađujemo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na naš broj telefona ili putem email-a koji je određen za kontakt sa nama. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 
 

Cena isporuke

Naplatu će izvršiti kurir prilikom isporuke, a po zvaničnom cenovniku kurirske službe:
0,5 - 2kg              400,00 rsd
2,01 - 5kg           550,00 rsd
5,01 - 10kg        690,00 rsd
10,01 - 20kg      990,00 rsd
20,01 - 30kg      1.200,00 rsd
preko 30kg        2.000,00 rsd    

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.