O nama

Svesni smo da izbor pravog dušeka nije  jednostavan,  lak, a ni jeftin zadatak. Zato smo mi tu, da Vam pomognemo da pronađete upravo to što Vama odgovara, a na obostrano zadovoljstvo.

U saradnji sa inostranim i domaćim partnerima nudimo vrhunske proizvode namenjene zdravom, okrepljujućem snu.

U ponudi su dušeci od pene, sa žičanim i džepičastim jezgrom, zatim krevetne podloge i jastuci...standardnih i VANSTANDARDNIH dimenzija.

Na prvom mestu nam je ponuda dušeka za ličnu upotrebu, ali možemo da se pohvalimo da smo opremili niz hotela, hostela, bolnica, domova za stara lica...., jer u ponudi imamo i specijalne vrste dušeka za javne objekte, protektora za dušeke, jastuka...

Aktivno pratimo trendove u našoj branši i prilagođavamo im se kako bi naši klijenti u svakom trenutku imali najaktuelniju ponudu po dobrim cenama.

Mi smo porodična firma sa iskustvom od dve decenije i nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata. Bavimo se jednim od najvažnijih segmenata ljudskog  života, SNOM. Čak trećinu života čovek provede u snu, a mi se zdravim i okrepljujućim snom bavimo svakodnevno i tako 20 godina unazad. Najveća satisfakcija su nam klijenti koji nam se vraćaju i posle 5, 10, 15 godina...

Pozovite nas, rado ćemo biti vaši konsultanti u odabiru jedinstvenog rešenja, SAMO ZA VAS!